ATH Digitaal

ATH digitaalOp woensdag 10 en donderdag 11 maart a.s. van 13.00 tot 20.00 uur wordt de AgroTechniek Holland beurs Digitaal gehouden. Een nieuw, breed, online platform waar de leveranciers van machines en techniek direct in contact komen met de doelgroep. Met een beursplattegrond met compleet ingerichte stands en live chats met deelnemers. Op dit digitale platform van de mechanisatie- en technologiesector kunnen bezoekers met een handige zoekmachine alles wat hen boeit zoeken qua merk en product.

Ook TIM is onderdeel op ATH Digitaal Live. Leerlingen uit het VO kunnen hier ervaren hoe het is in de praktijk. Zij kunnen zich inschrijven in het digitale klaslokaal om zo kennis op te doen van ervaren docenten en tevens vragen stellen aan MBO studenten die de keuze mobiele techniek al hebben gemaakt.

Meer weten en of inschrijven? Kijk op de website

TIM, Tech in Motion. Tim is het grootste landelijke netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie & innovatie. Onderwijsinstanties werken samen met Tim om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen. Hiervoor zet Tim zich in als verbinder tussen organisaties als Fedecom, BMWT, Stichting KOM, Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties. Zo zorgt Tim voor een nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. Daarnaast zorgt Tim dat bedrijven in mobiele techniek up-to-date blijven en zo een voorbeeld kunnen blijven in Europa.