070 30 10 103
MENU

Blog: De onvoorstelbare toekomst

Jan Hommes directeur BMWT belangenbehartiger leveranciers bouwmachines magazijninrichtingen wegenbouwmachines transportmaterieel Jan Hommes, directeur BMWT, schrijft een aantal keren per jaar een blog op BouwMachines.nl over wat hem bezighoudt. In deze blog: De onvoorstelbare toekomst.

De titel van deze column had ook kunnen zijn ‘De onvoorspelbare toekomst’. Want wat moet je schrijven als de minister-president de dag ervoor heeft aangekondigd dat het nog wel een hele tijd kan duren voordat we weer in een ‘normale’ situatie terug zijn? En wat vinden we in de toekomst normaal?

Dat het jaar 2020 enige economische teruggang zou betekenen, dat hadden we wel verwacht. Veel economische seinen stonden op oranje en sommige zelf al op rood. Dat de milieumaatregelen uit het Klimaatakkoord, het Schone Luchtakkoord en de stikstof- en PFAS-problematiek de sector voor de nodige uitdagingen zou plaatsen, stond ook wel bij iedereen op het netvlies. Dit waren zorgen over de toekomst, die veel gingen vragen van de bedrijfsvoering. Maar ze waren overzichtelijk en te plaatsen binnen een ondernemingsstrategie.

Lees verder op BouwMachines.nl.