070 30 10 103
MENU

Logistca Next goed bezocht!

Eindelijk kon de Logistica weer plaatsvinden. Een vernieuwde beurs met een vernieuwde naam: Logistca Next. En de bezoekers hebben de beurs ook weer gevonden. Met ruim 9.000 bezoekers is de beurs uitstekend bezocht. Zowel bezoekers als standhouders lieten zich positief uit.

Jan Hommes, directeur BMWT, kijkt tevreden terug op de beurs. “Het is duidelijk dat er, ook na corona, toch een duidelijke behoefte is aan een beurs op dit gebied. Elkaar informeel kunnen ontmoeten en geconcentreerd op één plek kennis te nemen van de ontwikkelingen in de markt is en blijft van toegevoegde waarde voor de bezoekers.”

Tijdens de beurs had BMWT een veiligheidstheater samen met evofendex. Namens BMWT spraken Rutger Schins van Jungheinrich, Dave Zuuring en Lydia van den Bogaard van Toyota Material Handling en ​Jan Hommes van BMWT over veiligheid. Ook namens de eindgebruikers waren er diverse sprekers van evofenedex.

“Het theater is een goede manier geweest om BMWT en veiligheid in het magazijn onder de aandacht te brengen,” aldus Jan Hommes. “Zeker de samenwerking met de lid-bedrijven op dit vlak hebben we als zeer prettig ervaren. We gaan zeker de volgend keer kijken of we dat verder kunnen uitbouwen. Het is goed voor te stellen dat het toevoeging is voor een lid-bedrijf kan zijn om op een centraal thema aanvullend een inhoudelijk verhaal te houden in een gezamenlijk BMWT theater.”