Nederlands Kampioenschap Intern Transport op zaterdag 3 november a.s.

Ned. Kampioenschap Intern TransportOp zaterdag 3 november a.s. vindt het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) plaats bij bierbrouwer Bavaria in Lieshout. Het wordt de 21ste editie van het veiligheidskampioenschap waarin vakmanschap en kwaliteit voorop staan.

De BMWT is één van de vele sponsoren van dit evenement. Het promoten en verhogen van het vakmanschap rondom intern transportmiddelen is het doel van deze dag. Hef- en magazijntrucks zijn de ruggengraat van menig logistieke operatie, maar ook de bron van vele ongelukken en bijna-ongelukken. Een veilige inzet is daarom cruciaal. De BMWT is pleitbezorger van veilig en deskundig werken met veilige en duurzame machines. 

Op het NKIT tonen professionele gebruikers van intern transportmiddelen hun vakbekwaamheid. Niet de snelste deelnemer wint, maar degene die de minste veiligheidsfouten maakt. Het werk in één keer goed doen, daar gaat het om en vrijwel altijd gaat dit samen met een vlotte prestatie. Correcties vragen meestal meer tijd dan een veilige aanpak die meteen goed is.

Voor meer informatie: kijk op NKIT