Nieuwsbericht

Bausch winnaar goud 2018 PvM-84b81315-907b-41a4-a808-1f2609ae5952.JPG
16 november 2018

Bausch Health heeft het Veiligste Magazijn van 2018

Bausch winnaar Prijs Veiligste Magazijn 2018 goudHet magazijn van Bausch Health in Schiphol-Rijk heeft bij de uitreiking van de Prijs Veiligste Magazijn het goud in de wacht gesleept. De distributeur van oogzorgproducten kreeg van de vakjury de voorkeur boven de magazijnen van Vistaprint (zilver), Jumbo Supermarkten (zilver) en Pon Logistics (brons). Juryvoorzitter prof.dr.ir. René De Koster: “Bausch Health heeft een complexe operatie met grote volumes en een complexe lay-out. Daar gaan ze voortreffelijk mee om.”

Na een uitgebreide audit had de jury vier magazijnen genomineerd voor de veiligheidsprijs, die werd uitgereikt tijdens de Dag van het Magazijn op 8 november. Aan het eind van een dag vol keynotes en workshops steeg de spanning onder de vier genomineerden, die met een ruime afvaardiging naar de praktijkhal van evofenedex in Zoetermeer waren afgereisd. Uiteindelijk viel het verlossende woord: Bausch Health is het magazijn dat veiligheid het best heeft verankerd in de dagelijkse operatie. 


Prijs Veiligste Magazijn
Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, organiseren BMWT, evofenedex,Tempo-Team en Logistiek.nl, ieder jaar de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Magazijn, het congres voor veilig en gezond werken in magazijnen en distributiecentra. 


Kijk voor meer informatie over de verkiezing, de beoordelingscriteria en de procedure op de website het VeiligsteMagazijn. Hier vindt u ook een uitgebreid profiel van de voorgaande winnaars en achtergrondinformatie over veiligheid in magazijnen.

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten