Nieuwsbericht

tim-logo-5c7dafa7-cae9-4ffe-9bfa-b531d94d4273.gif
05 december 2018

TIM maakt de balans op van een jaar intensief samenwerken

Tim logo Tech in MotionTim staat inmiddels op de kaart. De letters staan voor: Talent & Technologie - Innovatie & Infra - Mechanisatie & Mobiliteit. TIM is enerzijds een platform en anderzijds een kwaliteitsmerk voor vakkennis in onderwijs en praktijk. Het samenwerkingsverband tussen onderwijs en bedrijfsleven startte vorig jaar vanwege een gemeenschappelijk gevoel dat er een onbalans bestond tussen de vraag naar goed opgeleid personeel en het aanbod aan mbo-leerlingen vanuit de gezamenlijke ROC’s.  

Amper een jaar later bewijst TIM al een resultaatvolle samenwerking te zijn tussen onderwijs en bedrijfsleven. De drie brancheorganisaties Fedecom, BMWT, Bouwend Nederland adviesgroep Komat en de dertien onderwijsinstellingen zijn dan ook erg positief gestemd over de gevolgde koers.


Kwaliteitsniveau toekomstig personeel krijgt vleugels dankzij TIM

Door krachten te bundelen, zo blijkt, ontstaat er ruimte voor techniekonderwijs van een excellent niveau en wordt de instroom van leerlingen bevorderd waarbij de continuïteit en de kwaliteit van het vak mobiele werktuigen gewaarborgd wordt. Belangen waar zowel het onderwijs als het bedrijfsleven bij gebaat zijn. Een succes van TIM dat zowel op het onderwijs als het bedrijfsleven afstraalt.

 

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten