Nieuwsbericht

logo-PVM-4f0eb4e5-ac77-45c6-ad8c-8965b24bf53c.jpg
04 februari 2019

Inschrijving Prijs Veiligste Magazijn 2019 geopend

logo Prijs Het Veiligste MagazijnBedrijven die vinden dat hun magazijn, dc of warehouse een goede én veilige werkplek is, kunnen zich vanaf vandaag weer aanmelden voor de prijs Het Veiligste Magazijn. De verkiezing wordt voor de veertiende keer georganiseerd.

Door mee te dingen naar de Prijs voor het Veiligste Magazijn zetten ondernemingen concrete extra stappen naar een hogere veiligheid binnen de logistieke werkomgeving. Inschrijven voor de Prijs Veiligste Magazijn begint met het invullen en inzenden van het inschrijfformulier. Op basis van de inschrijfformulieren maakt de jury een eerste selectie. Het resultaat daarvan is een lijst met maximaal tien magazijnen. Deze magazijnen krijgen vervolgens een bezoek van ervaren inspecteurs.

Rapporten
De inspecteurs bezoeken de magazijnen in juni-juli 2019 en stellen hier rapporten over op. Op basis van deze rapporten kiest de jury twee keer drie genomineerden (drie in de categorie ‘tot en met 25 magazijnmedewerkers’ en drie in de categorie ‘met meer dan 25 magazijnmedewerkers’).

Jurybezoek
De jury bezoekt de zes genomineerden vervolgens nog een keer in augustus-september. Tijdens de jurybezoeken wordt bepaald welke beoordeling de genomineerden krijgen; goud, zilver of brons. Meerdere bedrijven kunnen dezelfde beoordeling krijgen.

De inschrijving loopt tot en met 1 juni 2019. Om in te schrijven en voor meer informatie, gaat u naar HetVeiligsteMagazijn.nl.

 

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten