Nieuwsbericht

BMWT-Keur werkt zo-7bb74753-7d72-406c-811d-766f46955586.jpg
20 mei 2016

Zó werkt BMWT-Keur

Voor werkgevers en werknemers is het veilig, goed en storingsvrij functioneren van arbeidsmiddelen en logistiek materieel van groot belang. Voor de Arbo-wet zijn werkgevers zelfs verplicht het onderhoud en de keuring van deze middelen periodiek uit te laten voeren. Goed werkende machines zorgen ook voor minder stilstand, werken preventief en zorgen dus uiteindelijk voor minder kosten. U kunt uw materieel bij BMWT-Keur laten keuren.

BMWT-Keur is deskundig in het keuren van uw werkmaterieel. Meer dan 113 bedrijven zijn door BMWT-Keur gecertificeerd om werkmaterieel in de logistiek en bouw te keuren. In 2015 voerden zij meer dan 242.000 keuringen uit. Deze BMWT-Keur-bedrijven beschikken over actuele kennis van fabrikanten en zij weten welke eisen van toepassing zijn op uw materieel. BMWT-Keur-gecertificeerde bedrijven keuren intern-transportmiddelen, tractiebatterijen, magazijnstellingen en ook grondverzetmachines.

Keuring combineren met onderhoudsbeurt
Uw materieel wordt periodiek gekeurd en u krijgt een rapport van het keuringsbedrijf. Uw machine zelf wordt voorzien van een keuringssticker, zodat iedereen kan zien dat u werkt met veilige machines. Door uw keuring te combineren met een onderhoudsbeurt, kunnen eventuele problemen meteen worden opgelost.


Objectief en deskundig
Kiest u voor BMWT-Keur, dan heeft u de zekerheid dat de keuring objectief en deskundig wordt uitgevoerd. Onze keuringen worden steekproefsgewijs gecontroleerd, en onze keurende bedrijven krijgen jaarlijks een audit van TÜV Rheinland. Arbeidsinspectie en verzekeraars zien BMWT-Keur als gerenommeerd keurmerk. Bij een eventueel ongeval wordt de deskundigheid van de keuring niet in twijfel getrokken.

Kortom, wilt u een betrouwbare werkomgeving, met veilige arbeidsmiddelen, die voldoen aan alle eisen? Vertrouw dan op BMWT-Keur.

  • Zoek een BMWT-Keur-bedrijf voor uw materieel op BMWT.nl.

 

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten