Nieuwsbericht

Bausch Health looppad magazijn-5cc5831e-6ed8-435f-9b39-e8dc45d83cd5.JPG
15 april 2019

Op bezoek bij Prijs Veiligste Magazijn winnaar Bausch Health

Bausch Health looppad magazijn Op donderdag 11 april jl. bezochten belangstellenden het warehouse van de Prijs Veiligste Magazijn 2018 winnaar Bausch Health op Schiphol-Rijk. De bezoekers werden verwelkomd door Peter van Leeuwen, Director EMEA en zijn collega Jeroen Brinkhuis, Manager Facilities & EHS+S. Na de presentaties over het bedrijf en het veiligheidsbeleid maakten de bezoekers in groepjes een ronde door het warehouse.

Veiligheid staat binnen Bausch Health hoog op de agenda. Op Schiphol-Rijk wordt op verschillende manieren aandacht besteed aan veiligheid. Veiligheidscultuur zit in alle lagen van Bausch Health. Het blijven werken aan het verbeteren van de veiligheid is een dagelijkse taak. Een van de projecten waarmee Bausch Health het veiligheidsbewustzijn weet te vergroten is o.a. het ‘Safe Home Safe’ project. Dit betekent dat iedereen aan het eind van de dag weer veilig naar huis gaat. Daarom is het belangrijk dat mensen ook thuis over veiligheid nadenken en er alert op zijn, het veiligheidsbesef wordt dan intrinsiek. 

Bausch Health heeft ook een verkeersplan gemaakt voor het magazijn. Hiermee probeert men de mens en de machine zoveel mogelijk te scheiden. 

Wilt u ook meedoen met de verkiezing Prijs Veiligste Magazijn 2019? Kijk voor de deelnamevoorwaarden en om u in te schrijven op de website Het Veiligste Magazijn.   

Safe Home Safe programma Bausch Health

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten