Nieuwsbericht

TIM_logo_RGB-369456a9-2cb0-4778-af1d-39812f1618af.jpg
30 april 2019

Goud voor onderdeel Mobiele Werktuigen Skills Heroes

TIM kijkt verder - Tech in MotionTijdens de finale van de Skills Heroes in de RAI in Amsterdam streden zes TIM-toppers in de techniek van de Mobiele Werktuigen voor een toegangsticket voor de World Skills in augustus in Kazan.    
Na een reeks spannende opdrachten werd Peter van Andel als winnaar gekwalificeerd in de categorie Mobiele Werktuigen. De gouden medaille die daarbij hoort, is aan hem uitgereikt.

De zes TIM-toppers zijn eigenlijk stuk voor stuk kampioenen. En hun prestatie laat maar weer eens zien dat het vak van monteur Mobiele Werktuigen er een is die heel interessant en dynamisch is. Gelukkig mochten de deelnemers rekenen op de onvermoeide hulp van hun leerbedrijf die hen daar waar kon, begeleid hebben.

TIM staat voor: Talent & Technologie-Innovatie en Infra-Mechanisatie & Mobiliteit.

BMWT wil in samenwerking met de andere brancheorganisaties Fedecom, Bouwend Nederland adviesgroep Komat en de dertien onderwijspartijen de instroom van gekwalificeerd technisch personeel richting de sector van mobiele werktuigen bevorderen.

TIM is enerzijds een platform en anderzijds een kwaliteitsmerk voor vakkennis in onderwijs en praktijk. Het samenwerkingsverband tussen onderwijs en bedrijfsleven startte vorig jaar vanwege een gemeenschappelijk gevoel dat er een onbalans bestond tussen de vraag naar goed opgeleid.

TIM toppers 2019

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten