Nieuwsbericht

Portling 3-f17184f8-92a4-4233-8596-cfe1e616b7f1.PNG
12 juli 2019

Goed getraind in Rotterdam

Portlinq loodsOp woensdag 10 juli jl. hebben medewerkers van BMWT-Train Portlinq opleidingen bezocht op de nieuwe locatie in het havengebied van de Botlek in Rotterdam.

Portlinq Opleidingen heeft daar een nieuw pand geopend voor trainingsdoeleinden. Zij verzorgen trainingen met onder andere de hoogwerker (in de categorieën 1B, 3A en 3B) en heftruck. Omdat zij nu de beschikking hebben over een loods voor de praktijk, kunnen de opleidingen en examens ook plaatsvinden bij slecht weer en in de winter. Weersinvloeden hebben dus geen vat op de praktijkexamens. 

De theorieruimte is een aparte ruimte geworden. Deelnemers hoeven niet meer op dezelfde plaats te blijven zitten voor de training en het examen wat comfortabeler is voor de kandidaten.    

Portlinq verzorgt voor BMWT-Train en BMWT-Cert (SOG) de opleidingen voor de petrochemie.

U kunt uw medewerkers aanmelden voor een BMWT-Train-opleiding bij één van de aangesloten opleiders. Als goed werkgever geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om zich tot competente vaklieden te ontwikkelen. Daarom krijgen zij de nodige opleiding en training, voordat zij een mobiel arbeidsmiddel bedienen. Meer weten? Zie hiervoor deze pagina op onze website.   

 

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten