‘Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand’

Machinist stapt in grondverzetmachineAl het werkmaterieel in een bedrijf moet periodiek worden gekeurd. Dit gaat over bouwmachines, grondverzetmachines en heftrucks, maar ook over producten als magazijnstellingen, en tractiebatterijen en hun laders. Dit werkmaterieel moet jaarlijks worden gekeurd.

De veiligheid binnen een onderneming is één van de belangrijkste onderwerpen om maatregelen op te nemen. Bedrijven kunnen zo niet alleen investeren in de veiligheid binnen hun onderneming, ook investeren ze zo in de duurzaamheid. Jan Hommes van BMWT legt uit welke maatregelen je kunt treffen om én veilig én duurzaam te werken in Doe Maar Duurzaam!
 

Zaterdag 20 februari 2016 om 13.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
Alles over de veiligheid binnen een onderneming is zaterdag 20 februari te zien in de thema-uitzending Veiligheid van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.