20ste certificaat HND-trainbedrijf uitgereikt

BMWT-programmamaker reikt het certificaat voor erkend trainbedrijf Het Nieuwe Draaien uit aan Heerkens IngenieursbureauVrijdag 4 november heeft Heerkens Bedrijfskundig Ingenieursbureau uit handen van BMWT-programmamanager Albert Lusseveld het certificaat voor erkend trainbedrijf Het Nieuwe Draaien ontvangen. Dit brengt het aantal erkende trainbedrijven HND op 20.

Heerkens Bedrijfskundig Ingenieursbureau verzorgt bedieningstrainingen voor verschillende mobiele voertuigen, zoals autolaadkraan TCVT, hijsen met grondverzetmachine, heftruckbestuurder en hoogwerkerbediening. Nu zijn zij ook gecertificeerd voor het geven van trainingen Het Nieuwe Draaien. Heerkens-trainer de heer Beimers ontving het certificaat voor erkend trainer Het Nieuwe Draaien.

CO2-Prestatieladder
Het Nieuwe Draaien is sinds september 2015 opgenomen op de maatregellijst van de CO2-Prestatieladder. BMWT heeft het certificaat voor opleidingen en trainers in Het Nieuwe Draaien ontwikkeld. Met de introductie van het certificaat biedt BMWT haar leden en andere bedrijven de mogelijkheid om toegevoegde waarde te leveren aan klanten die met de CO2-Prestatieladder werken.

Aanmelden voor erkenning Het Nieuwe Draaien
Wilt u uw bedrijf aanmelden voor erkenning of meer informatie over dit certificaat? Neem dan contact op met Albert Lusseveld, via telefoonnummer 06 83969799.