Bekijk de presentaties en filmpjes van de Dag van het Magazijn

Dagvoorzitter Kim Coppes in gesprek met het publiek van de Dag van het Magazijn9 november 2016 was de Dag van het Magazijn, waar de Prijs Veiligste Magazijn werd uitgereikt. De presentaties van de workshops Dag van het Magazijn en de filmpjes van alle genomineerden voor de Prijs Veiligste Magazijn 2016 zijn nu gepubliceerd op de website van de Dag van het Magazijn.

De Dag van het Magazijn is een seminar over veilig en efficiënt werken in het magazijn. Lezingen en workshops tijdens dit seminar geven antwoorden op verschillende veiligheidsvragen. Tijdens de Dag van het Magazijn wordt de Prijs Veiligste Magazijn uitgereikt.

Workshops Dag van het Magazijn
Bezoekers van de Dag van het Magazijn konden dit jaar zes workshops en een plenaire sessie volgen over het vergroten van de veiligheid in magazijnen. De presentaties van de workshopleiders zijn nu gepubliceerd op de website van de Dag van het Magazijn.

•    Download de workshoppresentaties

Filmpjes genomineerden Prijs Veiligste Magazijn
Voorafgaand aan de Dag van het Magazijn verzorgen de initiatiefnemers de Prijs Veiligste Magazijn. Dit is verkiezing van het veiligste magazijn van Nederland. De verkiezing kent twee soorten deelnemers: de ‘kleine’ magazijnen met 25 of minder medewerkers en de ‘grote’ magazijnen met meer dan 25 medewerkers. Bedrijven kunnen zich voor deze verkiezing aanmelden via een inschrijfformulier. Hierop geven zij aan welke maatregelen zij treffen om de veiligheid in het magazijn te waarborgen. Hierna krijgen zij bezoek van de jury voor de Prijs Veiligste Magazijn. Behalve op veiligheid let de jury ook op ergonomie en welzijn. De filmpjes van het jurybezoek aan de genomineerden voor de Prijs Veiligste Magazijn 2016 zijn nu gepubliceerd op de website van de Dag van het Magazijn.

•    Bekijk de filmpjes van de genomineerden

Initiatiefnemers van de Dag van het Magazijn en de Prijs Veiligste Magazijn zijn:

•    BMWT-Keur
•    EVO
•    Sectorinstituut Transport & Logistiek
•    Logistiek.nl
•    Tempo Team