Nieuwsbericht

Michiel de Looze Logistiek gesneden-c62d60e9-8390-4f6e-9e91-04e51ad5d7f5.png
02 mei 2017

Michiel de Looze spreker MHF-seminar 17 mei 2017

Professor Michiel de LoozeRobotisering en digitalisering in het magazijn zijn volop gaande. Maar terwijl de behoefte aan flexibiliteit hoog is, blijft de mens onmisbaar. Zo ontstaat een hybride situatie waar mensen met robots, AGV’s en ICT-systemen samenwerken. Hoe benutten we mens en robot hierin optimaal, vanuit het perspectief van performance en van duurzame inzetbaarheid.
Over dit onderwerp spreekt professor Michiel de Looze tijdens het Material Handling Forum-seminar op 17 mei 2017. De titel van zijn lezing is ‘Mens en robot in het magazijn’.


Managers intralogistiek
Het MHF-seminar is bedoeld voor managers die werkzaam zijn in de intralogistiek. Het MHF nodigt sprekers uit vanuit de wetenschap en de praktijk. Zowel leveranciers als afnemers uit de praktijk komen aan het woord. Er is volop gelegenheid om met collega’s uit de intralogistieke wereld te netwerken.
Het seminar start om 12.00 uur met een lunch en eindigt rond 17.00 uur met een borrel. Plaats van handeling is de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Nog enkele plaatsen vrij
Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld u dus snel aan. Vul bij uw aanmelding ‘Mei2017’ in als kortingscode. Dan ontvangt u geen factuur.

Meer weten of aanmelden? Bekijk het hele programma.

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten