Nieuwsbericht

IPCGroeneRuimte_HnD - kopie-b57bff82-4a50-4387-b1bb-80c043966dab.JPG
02 mei 2017

IPC Groene Ruimte opgenomen in trainregister HND

Een trainer van IPC kijkt met anderen naar de motor van een Liebherr-graafmachineMaandag 24 april 2017 is IPC Groene Ruimte opgenomen in het register van bedrijven die trainingen Het Nieuwe Draaien mogen geven. IPC Groene Ruimte is hiermee het 25ste bedrijf dat trainingen Het Nieuwe Draaien verzorgt. Eén medewerker van IPC Groene Ruimte is erkend als trainer Het Nieuwe Draaien.

IPC Groene Ruimte, praktijkcentrum voor vakmensen, verzorgt trainingen en opleidingen binnen de thema’s boom, fauna, groen en boom & water. Hiernaast bieden zij vakliteratuur aan verstrekken zij adviezen. De trainer die bij IPC Groene Ruimte verzorgt, is Pim de Jonge.
IPC Groene Ruimte heeft jarenlange ervaring in het opleiden van professionals in de buitenruimte en hiermee ook de grond-, weg-, en waterbouwsector. IPC ontwikkelt kennis en kunde op efficiënte en praktische wijze, zodat het geleerde direct toepasbaar is. Pim de Jonge is expert in het opleiden van vakspecialisten met ‘know how’.

Richtlijn Het Nieuwe Draaien
De training Het Nieuwe Draaien voldoet aan de Richtlijn Het Nieuwe Draaien. Het Nieuwe Draaien heeft brandstof besparend werken met grondverzetmachines als doel. Het doel van de training is – naast het opdoen van technische skills in de bediening van grondverzetmachines – vooral de nadruk te leggen op duurzaam werken met deze machines.

Voordelen
De voordelen van Het Nieuwe Draaien zijn onder meer brandstofbesparing, besparing op onderhoud en daarmee dus kostenbesparing voor het bedrijf. De ervaring leert dat door het toepassen van Het Nieuwe Draaien veelal een besparing wordt bereikt van 5 tot 10% op brandstofkosten. En het zijn vooral deze kosten die een groot deel uitmaken van de totale exploitatiekosten. Tot slot is de machinist er ook bij gebaat, want machinisten die Het Nieuwe Draaien toepassen ervaren meer comfort in de uitvoering van het werk.

Opleiders
Wilt u meer informatie over Het Nieuwe Draaien of wilt u weten bij wie u een training kunt afnemen? Kijk dan op www.hetnieuwedraaien.nl of bel Albert Lusseveld op telefoonnummer 070 79 000 77.

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten