Nieuwsbericht

DvhM 272x181-33b86cea-9e30-4230-8f18-cb30c17d3284.jpg
07 juni 2017

Dag van het Magazijn dit jaar tijdens de Vakbeurs Logistica

logo Dag van het MagazijnOm het belang van een veilige en gezonde werkomgeving in magazijnen en dc’s te benadrukken, organiseren BMWT, evofenedex, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Tempo-Team en Logistiek.nl dit jaar voor de 12e maal de Dag van het Magazijn.


De Dag van het Magazijn zal plaatsvinden op de eerste beursdag van de Vakbeurs Logistica, dinsdag 28 november a.s., in één van de theaters op de Vakbeurs Logistica. Er zullen diverse workshops worden gehouden, waarbij veel praktijkvoorbeelden aan bod komen. U kunt hier ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Uiteraard blijft het onderwerp ‘Veiligheid in en rondom het magazijn’ als thema centraal staan op deze dag. 

Traditiegetrouw vindt tijdens deze dag de verkiezing van het Veiligste Magazijn van 2017 van Nederland plaats. De prijs ‘Het Veiligste Magazijn’ is bestemd voor het magazijn, warehouse of distributiecentrum waarin veiligheid het best is verankerd in de dagelijkse operatie.

De toegang tot de Dag van het Magazijn is gratis. Een unieke gelegenheid om de Dag te combineren met een bezoek aan de Vakbeurs Logistica.

 

Deel op:

« Keer terug naar overzicht nieuwsberichten