070 30 10 103
MENU

TIM op de AgroTechniek Holland beurs

TIM Tech in MotonDé grootste landbouwbeurs van Nederland vindt plaats van 14 t/m 17 september a.s. in Biddinghuizen. Op deze beurs is TIM, Tech in Motion, het branchebrede platform om jeugd te interesseren in mobiele techniek, aanwezig en wel op stand nummer V05.

Het doel op deze beurs is om jongeren die naar deze beurs toekomen te enthousiasmeren voor een opleiding en loopbaan in de mobiele techniek om zo een hogere instroom van personeel in de branche te realiseren.

Door aandacht te vestigen op de juiste bij- en omscholingsmogelijkheden zorgt TIM dat personeel efficiënt inzetbaar is en altijd op de hoogte kan zijn van de laatste ontwikkelingen in mobiele technologie.

Wist u dat u als BMWT-lidbedrijf ook TIM-stagebedrijf kan worden? De manier om jonge instroom in uw bedrijf te realiseren. Voor meer informatie hierover, kijk hier op de website van TIM. 

 

TIM, Tech in Motion, is het grootste landelijk netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie en innovatie. Onderwijsinstanties werken samen met Tim om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen. Hiervoor zet Tim zich in als verbinder tussen organisaties als Fedecom, BMWT, Stichting KOM, Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties. Zo zorgt Tim voor een nieuw lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. Daarnaast zorgt Tim dat bedrijven in mobiele techniek up-to-date blijven en zo voorop kunnen blijven lopen in Europa.

 

Thema's